Center Revisjon gjengen hadde en fin kurs- og strategi samling i Lillehammer/ Hafjell regionen. Det ble gode faglig diskusjoner og litt tid til sosialt.
Etter downhill i hafjell-bakkene, fikk vi oppleve «mattradisjoner gjennom tiden» ved å besøke flere lokale matprodusenter på deres gårdsbruk.
Etter downhill i hafjell-bakkene, fikk vi oppleve «mattradisjoner gjennom tiden» ved å besøke flere lokale matprodusenter på deres gårdsbruk.
Første stopp ble gjennomført hos bringebærprodusent Moe. I nydelige omgivelser fikk vi både smake og plukke. Freden gikk så videre til Jevne gård, hvor den tidligere OL-medalje vinneren Erling Jevne og hans kone Inge Lise tok oss varmt imot. Vi ble guidet gjennom tretten generasjoner med historie fra gården. Seansen ble rundet av med potetsuppe med bacon av lam – alt fra Jevne gård. Siste stopp var hos griseprodusent Ida Gillebo på hennes gård Systun Gillebo i Øyer. Der ble det servert nydelig svinekjøtt og grønnsaker, alt produsert på gården. Det slaktes ca 1000 gris fra Systun Gillebo vært år, i tillegg produseres det grønnsaker.