Kontakt oss

Close
69 10 44 30
Man - Fre : 09:00 - 17:00

Våre medarbeidere

Center-Revisjon AS holder til sentralt plassert på Grålum i umiddelbar nærhet til E6, Quality Hotel, Inspiria Science Center og det nye sykehuset på Kalnes.

Jon R. Andersen

Statsautorisert revisor
jon@centerrevisjon.no
Mobil: 911 75 741

Registrert revisor utdannet fra BI i 1990. Allsidig praksis innen de fleste bransjer. Selvstendig virksomhet fra 1999 og dagens ansvarlige revisor og eier av Center-Revisjon AS. Etter egen oppfatning fortsatt en kraftfull fotballspiller i Tune IL.

Lars Petter Markussen

Statsautorisert revisor
lars@centerrevisjon.no
Mobil: 977 61 113

Lars Petter – ansatt august 2010. Yngstemann på laget, men med 10 års allsidig selgererfaring og et erfarent sinn i en gammel/ung – kropp. Lars har både revisorutdannelse og shippingutdannelse. Han er født og oppvokst i de brune trøyene på Borgen. Lars har forstått mye, men ikke at alt det «brune» er bra. Til hans hjerte nærmeste ligger Man. Utd (til sjefens store irritasjon), S08 og hans kjære «verge»Rigmor. I sosiale lag er han ofte sist i seng, men først på jobb,.revisorens svar på Gazza ;) og der stopper likheten!

Bent-Joar Wang

Revisormedarbeider
bent-joar@centerrevisjon.no
Mobil: 941 79 617

Stolt Haldenser, ansatt 1. desember 2006. Utdannet bankøkonom og har bachelor i revisjon. Tidligere jobberfaring fra salg i emballasje- industrien og som næringslivskonsulent i bank. Bent-Joar har hatt en aktiv sportskarriere innen håndball og orientering og er fortsatt engasjert på leder-/trenernivå. Bent-Joar er en positiv fyr som liker utfordringer og mener alt er mulig – bare man vil det nok.

Nina Bålerud

Økonomi og regnskapsrådgiver
nina@centerrevisjon.no
Mobil: 920 34 252

Tidligere aktiv håndballjente/dame fra Tindlund i Sarpsborg, som har blitt helblå. Startet i Center-Revisjon 1. nov 2006 og har funnet ut at fotball krever mer enn håndball… Jobbet med regnskap i næringslivet og på regnskapskontor og har god praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi. Arbeidsoppgaver i Center-Revisjon AS er varierende og spennende og litt som ballen – går i alle retninger.

Gunn Hege Svendsen

Revisormedarbeider /
autorisert regnskapsfører
gunn@centerrevisjon.no
Mobil: 918 87 071

Gunn kom til Center Revisjon august 2020. Utdannet bachelor i revisjon fra Høgskolen i Halden.  Hun har solid regnskap- og revisjonserfaring, blant annet drevet egen regnskapsvirksomhet i flere år.

Gunn er en eventyrlysten dame i sin beste alder. Treningsguru som hun er, blir hun ofte observert i fjellet med sine firbeinte venner.

Hvis ikke utrykket Varteig indianer passer Gunn, så har hun i det minste en del fellestrekk med den mer kjente Inga-fra-Varteig.

Er det noen som trenger en god shoppingpartner – Velg Gunn – hun har svartbelte!

Frank Olsen

Revisormedarbeider
frank@centerrevisjon.no
Mobil: 470 28 113

Frank er en småbruker utenfra Torsneslandet, fra den andre byen kalt Fredrikstad. Han er med andre ord – RØD, men har jobbet med revisjon i Sarpsborg i 14 år og har allsidig erfaring fra hele Østfold.

Det beste med Frank fra den røde byen er at han er YNWA-gutt, har spilt fotball frem til ungdomsårene, men har deretter aldri vært i et trenigsstudio. Dvs. før første arbeidsuke hos Center Revisjon – på vår felles PT trening.

Anne-Grethe Holum

Regnskap og økonomirådgiver
anne-grethe@centerrevisjon.no
Mobil: 907 78 086

Anne-Grethe er ansatt som en ny potet/svart skjørt og skal brukes til mye, deriblant å holde oss andre i ørene på kontoret. Hun blir vår eldste medarbeider, med tung erfaring fra regnskap og økonomifunksjoner i Østfold. Hun er langt ifra så tung som sjefen, men tunga og humøret er på rett plass. Sjefen ble kjent med henne for ca. 10 år siden, da hun tok jobb hos en av våre kunder. Når hun kontaktet oss for å be om referanse til jobb-søk, havnet hun her a’gett. Er opprinnelig fra blånisseland i – Rakkestad, hvor de alltid har vært lekne med ball i bena…….. men på Tunebanen har disse «bønna» til gode å vinne. Hun er ellers opptatt av å være i fri natur og kan bli vår telt-sjef på utflukter. De yngre damene på kontoret har dermed blitt litt usikre på hva fremtiden bringer.

Eileen Lindh Hansen

Statsautorisert revisor
eileen@centerrevisjon.no
Mobil: 993 68 743

Eileen er opprinnelig en stolt «Særping», og med erfaring som en 1000-åring verdig. Hun er dog bare, mellom-voksen og født på 80-tallet. Hun har bosatt seg i Festningsbyen Halden hvor hun til stadighet skryter av hvor fint det er der. Trives der hvor lyset alltid skinner, og har gitt vårt Halden kontor mer lys, flamme og rosa farge. Har tidligere blant annet jobbet i og rundt mediabransjen og utstråler dermed masse meninger. Sier hun nesten ikke trener, men løper i alle fall nesten like fort som sjefen. Utdannet Bachelor i revisjon ved HIOF – Halden, og er en av de elevene som vi ble kjent med under vår undervisnings periode på 3 år.

Jørgen Gravnås

Revisormedarbeider
jg@centerrevisjon.no
Mobil: 994 00 060

Jørgen startet hos oss 1. oktober 2017 og har alt trukket å bli varm i trøya. Jørgen har tidligere vært en habil hockeyspiller (i følge han selv) i Stjernen.

Kølle og puck er byttet ut med driver og ball. Er ivrig golfspiller og engasjerer seg i Onsøy Golfklubb. Selvom Jørgen er pro Fredrikstad, så er han en ganske allright fyr. Har arbeidserfaring fra Skatteetaten og controller i Fresenius Kabi.

Lars Van Dalen

Lars Van Dalen

Revisormedarbeider
lars.dalen@centerrevisjon.no
Mobil: 966 26 262

Lars er en kul fyr. Lars er særping selv om ha nå holder til i den andre byen. Hadde sin idrettskarriere som håndballspiller «hands» i SIL. Etterhvert tok musikk og DJ virksomhet over for aktiv idrett.

Bruker mye av sin fritid på seilbåten «Hedda» og foran smoker’n (grillkonge?). Har tidligere erfaring fra salg, butikk og marked. Ble uteksaminert fra Høgskolen i Østfold 2021 og spilleklar for a-laget fra august.

Malin Elèn Githmark

Revisormedarbeider
malin@centerrevisjon.no
Mobil: 93827936

Malin hadde første arbeidsdag for oss 1. februar 2022 – full fart fra dag en.Malin trekker snittalderen på huset ned, som 88- modell lover det godt for fremtiden.

Er opprinnelig blå og stolt særping,  men ble mot sin vilje trukket mot det grønne og Rakkestad. Selv om Malin er den yngste blant oss, besitter hun allsidig kunnskap med masse relevant jobberfaring.

Når Malin ikke er på jobb, så søker hun mot skogen, ofte løpende 😊