Om Center Revisjon – Din revisor i Østfold

Din revisor i Østfold!

Et godt lag er forhåpentligvis bedre enn summen av enkeltspillere. Men for at det skal gjelde, må alle enkeltspillerne passe sammen. Når vi ansetter nye mennesker, er vi veldig bevisst på at personen skal være en lagspiller. Alle ansatte er med på intervjuet – og vi er minst like opptatt av å selge OSS inn, som jobbkandidaten er på å selge seg selv inn.

Våre lagspillere må være engasjerte. Det er ikke så viktig hva de er engasjert i, så lenge det er noe. Nå skal det innrømmes at sportsinteressen (spesielt fotball) er noe høyere hos oss enn hos gjennomsnittet i befolkningen. Men alle MÅ ikke like fotball (selv om vi liker deg litt bedre da).

Vi trener sammen en gang i uken. Det er rart med det: Å se hverandre i en annen setting – svette og halvdøde, gjør at vi blir litt bedre kjent med hverandre.

Revisor i Østfold

I dag er vi 13 ansatte. Når vi ikke er hos våre kunder, hjemme eller på trening, finner du oss sannsynligvis på vårt kontor på Grålum i Sarpsborg eller i Halden. Vi utfører våre tjenester i Sarpsborg, Moss, Halden og Fredrikstad.

Center Revisjon ble etablert i 1999 av revisor Jon R. Andersen. Vi er medlem av Revisorforeningen.

Tre Center Revisjon-medarbeidere som arbieder med revisjon foran en vegg med et maleri.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Om det er noe vi kan hjelpe deg med, eller om du har noen spørsmål, trykk på knappen under så tar vi en prat!