Internasjonale forretninger

Internasjonale forretninger

Forretningslivet blir mer og mer internasjonalt. I en verden der landegrensene viskes stadig mer ut, krever det at virksomheter forholder seg til andre regelverk enn de er vant med fra hjemlandet.

Skatter og avgifter

Et utenlandsk selskap som skal utføre en jobb i Norge, må forholde seg til et norsk regelverk. Vi bistår med rådgivning både under oppstarts- og driftsfasen. Viktige elementer her er hvordan de skal forholde seg til skatter og avgifter. Vi hjelper også kunden med råd ved utenlandsbetalinger, kapitalmarkedstjenester og risiko ved import og eksport.

Arbeidskraft

Vi har lang erfaring og god og bred kompetanse med å hjelpe de som jobber i utlandet med internasjonale forretninger. Hovedregelen er at det er skatteplikt til det landet de jobber i. Arbeidsgiveravgift er ofte problematisk, og er noe mange trenger hjelp til å forstå.

La oss bistå din bedrift med råd og veiledning innen internasjonale forretninger, så driften går smertefritt over landegrensene.

Statsautorisert regnskapsfører
+47 918 87 071

Tjenester

Finner du ikke det du trenger?

Om det er noe vi kan hjelpe deg med utover hva du finner på våre nettsider, eller om det er noe vi mangler, ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!